Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot piecze pierożki z kaszą

Joanna Nowicka
Po około 20 minutach wyjmujemy z rumiane pierożki
Po około 20 minutach wyjmujemy z rumiane pierożki JN
Wielki Post to dla wielu czas świadomych wyrzeczeń, często kulinarnych. Dlatego nasz cykl "Przepisy Naszego Miasta" zaczynamy od postnych pierożków z kaszą i serem - w galerii zobaczycie jak je wykonać. Tajniki swojej kuchni będzie zdradzał nam co tydzień kucharz Adam Kot. Smacznego!
od 7 lat
Wideo

Ekspresowa pizza z cukinii

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zamosc.naszemiasto.pl Nasze Miasto