Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wizyta w Zamojskich Zakładach Zbożowych, czyli jak powstaje mąka? FOTOGALERIA

Joanna Nowicka
Ta, którą najczęściej używamy w kuchni - bez dodatków i bez konserwantów
Ta, którą najczęściej używamy w kuchni - bez dodatków i bez konserwantów JN
Zamojska, tortowa, luksusowa, hetmańska? To popularne mąki z Zamojskich Zakładów Zbożowych po które często widzimy na sklepowych półkach. Ale czy wiecie jak wygląda ich proces produkcji? Jeśli jesteście ciekawi - zapraszamy do oglądania galerii, którą przygotowaliśmy po wizycie w zakładach.
od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zamosc.naszemiasto.pl Nasze Miasto