Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania pasztetu rybnego można użyć dorsza, karpia,...
fot. pixabay.com/ds_30

Z kaczki, perliczki, królika, a może z karpia lub soczewicy? Rodzaje pasztetów, właściwości i przygotowanie

Pasztety rybne

Do przygotowania pasztetu rybnego można użyć dorsza, karpia, makreli lub innej ulubionej ryby. Przygotowanie wygląda podobnie jak w przypadku wyrobów mięsnych. Zmieloną rybę łączymy z cebulką, jajkami, namoczoną w mleku bułką i przyprawami. Pieczenie trwa od godziny do dwóch w 180 stopniach Celsjusza.

Zobacz również

Legia pożegna trzech piłkarzy. Odchodzi największa gwiazda

Legia pożegna trzech piłkarzy. Odchodzi największa gwiazda

Groźna choroba rozprzestrzenia się na rajskich wyspach. Roznoszoną ją szczury

Groźna choroba rozprzestrzenia się na rajskich wyspach. Roznoszoną ją szczury

Polecamy

Tomasz Kosobudzki starostą powiatu oleckiego

Tomasz Kosobudzki starostą powiatu oleckiego

Z Warszawy do Brukseli

Z Warszawy do Brukseli

Szok! 4-latek postrzelony podczas wycieczki rowerowej w Gierałtowicach

Szok! 4-latek postrzelony podczas wycieczki rowerowej w Gierałtowicach