Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot piecze babę wielkanocną

Joanna Nowicka
Po ostygnięciu warto polać lukrem: cukier i sok z cytryny wlać do rondelka, podgrzewać ciągle mieszając aż cukier całkowicie się rozpuści a całość zacznie gęstnieć i zrobi się biała. 

Smacznego!
Po ostygnięciu warto polać lukrem: cukier i sok z cytryny wlać do rondelka, podgrzewać ciągle mieszając aż cukier całkowicie się rozpuści a całość zacznie gęstnieć i zrobi się biała. Smacznego! JN
Zimowa aura nie zmienia faktu, że doczekaliśmy się Świąt Wielkiej Nocy. Wątpliwej urody pogodę wynagrodzimy sobie rodzinną atmosferą i smakołykami na stole. Dlatego w ramach naszego cyklu Przepisy Naszego Miasta Adam Kot upiekł dla nas pyszną babę wielkanocną. Polecamy i życzymy smacznego!
od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zamosc.naszemiasto.pl Nasze Miasto