Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
18 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Przed podaniem polewamy olejem roztoczańskim. Do gołąbków...
fot. JN

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot robi postne gołąbki

Przepisy Naszego Miasta: gołąbki z kaszą i grzybami

Przed podaniem polewamy olejem roztoczańskim. Do gołąbków świetnie sprawdzi się też sos grzybowy. Jego przygotowanie jest bardzo proste: wystarczy podsmażyć pokrojoną cebulę i grzyby na maśle, poddusić 15 minut pod przykryciem, dodać śmietanę, sól i pieprz. Mieszamy kilka minut i gotowe! Smacznego!

Zobacz również

Iga Świątek poznała ostatnią rywalkę w Madrycie! Będzie powtórka finału sprzed roku!

Iga Świątek poznała ostatnią rywalkę w Madrycie! Będzie powtórka finału sprzed roku!

Festiwal Kwiatów na przedzamczu Książa, co i za ile można zjeść i kupić bez biletu?

Festiwal Kwiatów na przedzamczu Książa, co i za ile można zjeść i kupić bez biletu?

Polecamy

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry